nl fr

Adorra - Essential Graphite

Beschikbaarheid: In backorder

In Maxi-Cosi's essential graphite Adorra-wandelwagen op 4 wielen kan je je baby aankijken om 'm gerust te stellen, maar kan je kindje ook de wereld rondom hem ontdekken.

 
De Maxi-Cosi-wandelwagen heeft een aluminium onderstel met lekvrije EVA-schuimrubberen banden. De veringen voor- en achteraan vangen de schokken op, zodat je kleintje steeds in alle comfort kan genieten van jullie uitstapjes. Afhankelijk van de ondergrond waarop je rijdt, kan je de wielen vast of zwenkend gebruiken.

De Adorra is compact opvouwbaar met wieltjes en het zitje erop. Om 'm nog compacter te maken, kan je het zitje en de wielen van het onderstel verwijderen.

De rugleuning van de Adorra-wandelwagen kan je in 3 standen verstellen, met volledig vlakke slaapstand. Ook de voetensteun kan je aanpassen aan je kindje. Het zitje van de wandelwagen kan je naar je jou of naar de straat toe richten. Bovendien zit je kindje altijd veilig in z'n wandelwagen dankzij de afneembare veiligheidsbeugel en het harnas met vijfpuntsgordel. Ook aan jouw comfort is gedacht! Zo is de duwstang van de Adorra-vierwieler verlengbaar. Afhankelijk van hoe groot de persoon die de wandelwagen duwt is, kan je die dus korter of langer maken.

Dankzij de inbegrepen adapter kan je op het onderstel niet alleen het zitje, maar ook een opvouwbare draagmand (Jade of Oria, apart verkrijgbaar) of draagbare autostoeltjes Maxi-Cosi CabrioFix, Pebble, Pebble Plus en Citi 2 (apart verkrijgbaar) monteren.

De Adorra-wandelwagen beschermt je kleine spruit steeds tegen alle weersomstandigheden met de bijgeleverde verlengbare zonnekap en regenhoes.
 
    • Inclusief: onderstel + zitje + regenhoes. Draagmand apart verkrijgbaar.
    • Lekvrije banden uit EVA-schuimrubber.
    • Vering voor- en achteraan.
    • Lichte wandelwagen.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    BACKORDER: min. 2-3 weken levertermijn Verbergen